Cinta Jangan Pergi TV9 (Tamat)

30 June 2013 | 23:01


Bermula 6 April ini drama siri terbaru Cinta Jangan Pergi akan bersiaran di TV9 setiap Sabtu dan Ahad jam 8.30 malam. Drama ini dilakonan oleh Remy Ishak, Tiz Zaqyah, Nadiya Nisaa, Josiah Hogan, Bil Azali, Esma Daniel, Ramona Zam Zam, Aleza Shadan dan Kartina Ayoob.

Sinopsis. Cinta Jangan Pergi mengisahkan perjanjian manis dua kekasih sehidup semati namun siapa sangka dalam sekelip mata, takdir bakal merubah segalanya. Lea Soraya (Tiz Zaqyah) dan Kalil (Remy Ishak) dua insan yang tidak pernah bertemu mula menjalin cinta secara tidak sengaja bertembung dalam perjalanan ke Paris. Takdir bagaikan sengaja terus menemukan mereka apabila sekali lagi mereka ke destinasi dan mempunyai tujuan yang sama untuk menjelajah ke seluruh Eropah seorang diri.

Mulanya Lea kurang menyenangi kehadiran Kalil yang kelihatan seperti cuba untuk meraih perhatiannya. Tetapi setelah saling mengenali dan menghabiskan masa bersama, bibit-bibit cinta mula terbit di hati dan mereka mula mengikat janji. Kalil akan membuktikan cintanya bukan hanya untuk semusim dan cintanya hanya untuk Lea. Namun siapa sangka, dalam sekelip mata segala yang dirancang berubah tanpa diduga. Dua hati yang bersumpah setia terpisah apabila satu insiden tidak diingini menimpa Kalil.

Total 26 Episod

Cinta Jangan Pergi Episod 25 - 30 Jun | HotF | ZipS Part1 Part2 | Tonton Online
Cinta Jangan Pergi Episod 24 - 29 Jun | HotF | ZipS | Tonton Online
Cinta Jangan Pergi Episod 23 - 23 Jun | HotF | ZipS | Tonton Online
Cinta Jangan Pergi Episod 22 - 22 Jun | HotF | ZipS | Tonton Online | Promo
Cinta Jangan Pergi Episod 21 - 16 Jun | HotF | ZipS | Tonton Online
Cinta Jangan Pergi Episod 20 - 15 Jun | HotF | ZipS | Tonton Online | Promo
Cinta Jangan Pergi Episod 19 - 09 Jun | HotF | ZipS | Tonton Online
Cinta Jangan Pergi Episod 18 - 08 Jun | HotF | ZipS | Tonton Online - Promo
Cinta Jangan Pergi Episod 17 - 02 Jun | HotF | ZipS | Tonton Online
Cinta Jangan Pergi Episod 16 - 01 Jun | Tonton Online | ZipS | Promo
Cinta Jangan Pergi Episod 15 - 26 Mei | Tonton Online | ZipS
Cinta Jangan Pergi Episod 14 - 25 Mei | Tonton Online | ZipS
Cinta Jangan Pergi Episod 13 - 19 Mei
Cinta Jangan Pergi Episod 12 - 18 Mei
Cinta Jangan Pergi Episod 11 - 12 Mei
Cinta Jangan Pergi Episod 10 - 11 Mei
Cinta Jangan Pergi Episod 09 - 04 Mei
Cinta Jangan Pergi Episod 08 - 28 Apr
Cinta Jangan Pergi Episod 07 - 27 Apr
Cinta Jangan Pergi Episod 06 - 21 Apr
Cinta Jangan Pergi Episod 05 - 20 Apr | HotF | ZipS
Cinta Jangan Pergi Episod 04 - 14 Apr | HotF | ZipS
Cinta Jangan Pergi Episod 03 - 13 Apr | HotF | ZipS
Cinta Jangan Pergi Episod 1&2 - 06 April

Tags: youtube Cinta Jangan Pergi, online Cinta Jangan Pergi, download Cinta Jangan Pergi, lagu tema Cinta Jangan Pergi

Thanks guys :

+ komen + 44 komen

6 April 2013 17:28

terbaikkkkkk

7 April 2013 10:04

Sala kaze, nt jgn lupa upload citer ni k....plsssss...tqtqtqtqtq

7 April 2013 14:40

Yeay!!! dh ade...tqtqttqtq kaze...

7 April 2013 14:58

aikk awat link cinta kau dan aku pulak ni hehe

7 April 2013 15:53

Alamak!!! Kaze...bru dok syok dload tetiba kuar citer Kau Dan AKu plak dh...

14 April 2013 16:12

Salam.. dulu kaze prnh ajar cara untuk ambik fail video rakaman dari astro pvr.. sy cari tutorial tersebut tp xjumpa

15 April 2013 20:03

wsm. kaze pun ada, dlm proses, jap lg..

15 April 2013 20:04

@Pereka Cerita, kaze xpenh share tutorial ambik file pvr, mgkn kt web lain kot bro..

7 May 2013 02:27

tak dapat dwld cinta jangan pergi episod 9

9 May 2013 12:22

no 6 x boleh laaa kaze.. cam na niee..

15 May 2013 03:46

boleh tak upload kat zippy share juga, sebab hotfile kena blok kat sini. huhu

19 May 2013 15:08

keep up the good work...mmg best la cite ni...thanks...

20 May 2013 07:55

Assalamualaikum kaze..knape hotfile saya tak bole tngok ye...

20 May 2013 07:55

Assalamualaikum kaze..knape hotfile saya tak bole tngok ye...

20 May 2013 08:02

Wsm. Hotfile xbleh tgk? Xpaham..

20 May 2013 19:39

Assalamualaikum Laila latisya

Apa browser awak pakai dan apa laptop Operation system awak pakai ? Windows atau Mac ? Kalau mac maaf kami tak boleh tolong awak kena cari orang pakai mac tolong awak. Kalau Internet Explorer mustahi tak boleh muat turun. Kenapa orang lain boleh muat turun mana mana episod awak pulak tak boleh ? Cuba tanya kawan atau abang awak supaya tolong awak. Maaf ye kami disini cuma menolong ala kadar sahaja.

28 May 2013 10:17

Assalammualaikum whb kepada kaze dan semua...
Sy terpanggil utk mengemukakan masalah berkenaan hotfile dimana permasalahan sy mungkin sama dengan yg lain. Sebelum itu, sy pen'download' amatur dan sy sukakan hotfile lebih dari yg lain sebab failnya jarang kena remove walaupun terpaksa download satu persatu.
Apabila klik pd 'click here to download', page tersebut akan loading dan akan kembali kepada page download yang asal atau 'you are currently downloading'. Begitulah permasalahan yg timbul mengenai hotfile. Jadi cadangan sy, mohon diadakan link zippy share kerana buat masa sekarang link tersebut tidak mempunyai masalah. Sekian terima kasih.
p/s;mohon kaze buat link zippy share pd episode 12 dan 13 cerita Cinta Jangan Pergi.

28 May 2013 10:38

Wsm norizan. Ok igtkn saya malam ni. Klu free sya update. Sya jgk cdgkn kpd semua jika ada budget lebih bleh pkai premium, dload senang n ada komisen utk kaze ;). Dan jgk tlg kaze dgn promote blog cth share di FB. Tq guys..

1 June 2013 23:34

stakat ni sy xde mslh gne hotfile..just kalo ade idm..word click here to download tu...right click n choose download with idm...

22 June 2013 09:53

salam admin yg cantik/ensem,
tambah jelah satu lg file hosting sites. yg jarang kne remove cyberlocker, billionuploads, uptobox, arabload..hotfile n zippyshare nie prob la :(

22 June 2013 10:20

salam.. TA, kaze xplan lg nk tambah.. cukup ni 2 je, klu ikutkan nk letak 1 hotf je tu hehe..

23 June 2013 20:46

Assalamualaikum kaze
tambah file factory paling stable tak payah pening kepala. Saya sendiri pakai file factory kalau nak download cerita inggeris.

23 June 2013 21:17

wsm.. tgk dulu.. klu hotfile ni hold lagi payment dia bulan ni, kaze pindah hosting

24 June 2013 06:55

Terima kasih ya..

24 June 2013 15:38

eh.. sesama..

24 June 2013 22:32

salam ada sesiapa tahu atau pun simpanan drama lakunan Remy Ishak bertajuk MEK KELATE tayangan TV1 atau 2..kalau sesiapa ada link tolong hantar ke hamzah12hasan@gmail.com..ok terima kasih banyak2...

25 June 2013 22:15

Assalamualaikum

Bila kau punya hotfile premium account kau expire ? Sila beritahu awal awal jadi tak payah lah aku nak renew, buang duit dan hotfile premium ini CUMA untuk download cerita melayu aje ....

25 June 2013 22:22

wsm. acc premium aku april tahun depan baru abis. tiap kali renew 1 tahun.

Tu bunyik mcm terpaksa beli jer hehe, cuba fikir +ve, mcm dpt tlg kaze ke sb ada komisen to uploader.. hehe.. jd xla sakit hati..

26 June 2013 18:05

Episod 19 tak dapat download..tolong diusahakan..terima kasih

26 June 2013 20:01

kaze cek link zips ep19 masih sihat..

30 June 2013 19:56

Assalmualaikum Kaze

Kau suruh pergi pereka cerita tapi kat website dia tak ada
Cinta Jangan Pergi Episod 24 = sabar itu separuh dari iman 29/6
Cinta Jangan Pergi Episod 25 = sabar itu separuh dari iman 30/6
Cinta Jangan Pergi Episod 26 (TAMAT) =

Mana satu dah

30 June 2013 20:10

salam.. tu orang menyamar jd aku.. kaze tak pernah nk promote2 blog orang lain.. lagi2 kaze pun share benda yg sama..
aku rasa ada orang saje nk buat blogger bergaduh..

30 June 2013 20:59

Terima kasih kalau kau rasa ada orang nak buat gaduh senang aje cari software untuk snif (hidu) dan apa pukul berapa dia masuk dalam lelaman web kau,

30 June 2013 22:38

Asslamualaikum Kaze

Sila upload episod terakhir cinta jangan pergi . Terima kasih

30 June 2013 23:08

Episod akhir tonton online x da ka?

30 June 2013 23:12

terbaik.. terima kasih banyak3!!!

30 June 2013 23:17

Assalamualaikum Kaze

Aku rasa baik kau periksa quota google drive kau

Google drive tulis Sorry, you can't view or download this file at this time.

Too many users have viewed or downloaded this file recently. Please try accessing the file again later. If the file you are trying to access is particularly large or is shared with many people, it may take up to 24 hours to be able to view or download the file. If you still can't access a file after 24 hours, contact your domain administrator.

30 June 2013 23:18

too many, so tggu zips n hotf

30 June 2013 23:46

Kaze

Part 1 zippyshare tak ada hotfile aku punya account dah terminate lah...

30 June 2013 23:47

part1 belum abis lagi upload root..

1 July 2013 00:01

Kaze dah boleh download dah terima kasih bro sorry lah mak aku tu dah bising nak tengok cerita ini. Bosan betul

1 July 2013 00:05

hehe xda hal, selagi boleh layan kaze respond, klu xlarat dh diam jer..
kim salam kat makcik..

1 July 2013 07:26

Kaze...apsal tonton online x leh nak tgk... upload kat dailymotion la mcm biasa...senang nak tonton... tq in advance!

Post a Comment

Sila komen dengan tertib yer, terima kasih ;-)

 
Support Malaysia Free TV : RTM TV1, TV2 | Media Prima TV3, TV9, NTV7, 8TV, Tonton | TV AlHijrah
2010-2013 #Kepala Bergetar
Template Edited by
Proudly powered by KazeTech | Make It Simple