Surat Dari Langit Biru, Samarinda TV3

12 March 2013 | 23:28

Siri baru Samarinda, Surat Dari Langit Biru mengisahkan tentang dua saudara, Zarul dan Salmi yang sangat rapat sehingga si adik, Zarul sanggup berkorban melakukan apa saja demi masa depan kakaknya. Malah Zarul juga sanggup meninggalkan rumahnya untuk mencari pekerjaan demi menampung kos pembelajaran pengajian Salmi yang ingin menjadi seorang doktor. Berbaloikah pengorbanan yang dilakukan oleh Zarul demi Salmi?

Lakonan Johan As’ari, Yana Samsudin, Fizo Omar (Heykal), Dato’ Rahim Razali (Pak Hassan), Fauziah Nawi (Mak Munah), Iqram Dinzly (Zamri), Tania Hudson (Lisa), Nabila Dally (Anis), Ika Nabila (Lydia).

Total 15 Episod
Download

Tags: youtube Surat Dari Langit Biru TV3, online Dari Langit Biru TV3, download Dari Langit Biru TV3, lagu tema Dari Langit Biru TV3, pelakon Dari Langit Biru TV3

Thanks guys :

+ komen + 14 komen

6 February 2013 23:56

Up E01

izwan
8 February 2013 15:31

gambar ni mula pukul berapa hari apa?

8 February 2013 20:23

selasa-khamis 10mlm

Anonymous
9 February 2013 01:21

Terbaik lakonan Johan Botak ni...Seddeeyyy...TQ Kaze upload cerita ni...

9 February 2013 01:38

sesama.. tgk gambar dorang kat atas tu sedeh je tgk hehe, eh jap, len kali letak nick ek..

13 February 2013 00:00

takdew pun bro link. link direct terus ke say malaysia ja

13 February 2013 00:20

ada 2 web, adf.ly skip slepas 5 saat. http://adf.ly/IymiX

13 February 2013 08:53

salam abg kaze boleh tak tolong uploadkan cerita drama rtm aku tak percaya cinta,citer tu best

15 February 2013 21:11

up e05

15 February 2013 21:11

@syafikah try cek kat web myklik rtm, klu ada btahu kaze nnti kaze share kan..

AyuMayuni
22 February 2013 02:17

Abg Kaze...Nok request cerita LEGACY Tv3 buleh dok?
Dpt link donload pon da O.K..xdpt nk tgok le bab keje la :-(

Anonymous
28 February 2013 08:33

maaf ya..saya ada permintaan la..bleh x encik kaze upload cerita dendam sundel bolong..??

12 March 2013 23:14

assalamualaikum abg kaze...citer surat dari langit biru nie mang sedih abiz arh...sampai adek pn leh menangis tengok citer lastnya nie..bes giler..pelokannya johan as'ari dan kak yana,mang mantap dalm lakonan nie...adek suka sangat2..lakonan downg brdua mang real...

12 March 2013 23:16

huhu.. td sempat tgk part kat kubur je..

Post a Comment

Sila komen dengan tertib yer, terima kasih ;-)

 
Support Malaysia Free TV : RTM TV1, TV2 | Media Prima TV3, TV9, NTV7, 8TV, Tonton | TV AlHijrah
2010-2013 #Kepala Bergetar
Template Edited by
Proudly powered by KazeTech | Make It Simple