Tutorial Cara Download di Kepala Bergetar

04 February 2012 | 08:50

Orait guys, kaze letak zpag.es disemua link download.. so utk download kaze ambil 10saat masa anda tgk iklan hehe.. pastu baru boleh download link mediafire. Apa2 yg tak paham leh tanya diruangan komen.. tq

Click link

Tunggu 10 saat

Click 'Skip Ad'

Click 'Download'

Tags: youtube, mediafire, online

Thanks guys :

+ komen + 12 komen

3 February 2012 20:41

terbaiklah.. barulah best guna mediafire.. click byk kali dkt zpages pun xde hal.. hehe semua hosting yg kasi earning semua dah nak lingkup dah.. takut SOPA punya pasal.. so, better guna 3rd party kan bro..

tapi kan bro, kalau nak ltk file dkt mediafire tu, nama kasi short je bro.. kalau penuh kang ada yg kena removed sebab claimed.. so, org leh download byk kali.. x try adfocus ke?

3 February 2012 20:52

dh xda hotfile earnings daily income terus menjunam hehe..

shortkan ek orait.. adfocus tu ape..

3 February 2012 20:58

mcm adf.ly, zpages semua tu.. cer masuk web dorg.. usd5.40 utk 1000 visitor .. hehe

3 February 2012 21:05

5.40 uii tinggi tu.. ko tgh pakai x? wdraw ok?

3 February 2012 21:08

tgh pakai, belum sampai usd10 lg utk cashout.. hehe

3 February 2012 21:18

dh tgk rate, igtkan semua 5.40, malaysia 1.10, zpage 1.00.. beza sikit..

3 February 2012 21:23

kalau camtu adf.ly menang la bro... 1.18 hehehe

3 February 2012 21:29

unik n raw, raw tu ape bro?

4 February 2012 23:25

raw tu mcm bukan unik visitor la.. yg selalu klik link tu.. hehe bro, camner buat ads google tu?

4 February 2012 23:32

klu raw sikit kan, tp kat zpage sama jer.. entahla aku baru test..

buat ads google tu kene ada acc google adsense, kaze dh lama ada sejak 2008 tp tu la tak aktif2 hehe.. klu tak silap nk senang daftar pakai acc blogger jer.. ada widget adsense daftar jer kat situ..

6 February 2012 09:06

kalau guna IDM, cmne nak kasik dy dload guna IDM?

Anonymous
12 March 2012 13:50

cmne nk download software utk download cte ek? idm tryer je.

Post a Comment

Sila komen dengan tertib yer, terima kasih ;-)

 
Support Malaysia Free TV : RTM TV1, TV2 | Media Prima TV3, TV9, NTV7, 8TV, Tonton | TV AlHijrah
2010-2013 #Kepala Bergetar
Template Edited by
Proudly powered by KazeTech | Make It Simple